-
1
Irradiation: a critical control point in ensuring the microbiological safety of raw foods
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
2
Actions to reverse the upward curve of foodborne illness
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
3
Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis – a human pathogen? The arguments pro and contra
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
4
-
5
Food irradiation and its role in improving the safety and security of food
Veröffentlicht in Food Control
VolltextArtikel -
6
Food safety measures for the control of foodborne trematode infections
Veröffentlicht in Food Control
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Food safety and the behavioural sciences
Veröffentlicht in Social science & medicine (1982)
VolltextArtikel -
10
Public Health Aspects of Food Irradiation
Veröffentlicht in Journal of public health policy
VolltextArtikel -
11
The microflora of parsley [Public health significance]
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
12