-
1
-
2
-
3
Optimization of carotenoid production by Umbelopsis ramanniana
Veröffentlicht in Biotechnology progress
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Effect of total solids standardization using different methods on mineral content of yoghurt
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
17
-
18
Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
19
-
20
Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel