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Control of antioxidant beer activity by the mashing process
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
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Inhibitory effects of fresh hops on Helicobacter pylori strains
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
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Positive Contributions of Beer to Consumer's Health
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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Uncertainty in Measuring - Its Assessment and Interpretation
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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Modern Methods for Evaluation of Sensorial Analyse Results
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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Determination of vicinal diketons in beer by means of SPME method
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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Chromatography of microbial metabolites of aromatic amino acids
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
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The effect of hop beta acids oxidation products on beer bitterness
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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Determination of fatty acids in beer by fast routine analyse
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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Saaz Late - The Czech Hop Variety Recommended for Czech Beer
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
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