-
1
-
2
-
3
-
4
Examples of public engagement with liquid crystal science
Veröffentlicht in Liquid crystals today
VolltextArtikel -
5
Weak-anchoring effects in a thin pinned ridge of nematic liquid crystal
Veröffentlicht in Physical review. E
VolltextArtikel -
6
Very fast chilling of beef and tenderness—a report from an EU concerted action
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
7
-
8
Line chilling of beef 1: The prediction of temperatures
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
-
10
Eating quality of European beef assessed at five research institutes
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Carcass and meat quality of finishing Friesian steers fed the β-adrenergic agonist L-644,969
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Measurement and prediction of tenderness in six beef muscles
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel