-
1
-
2
-
3
-
4
Estudo das isotermas de equilíbrio do farelo de soja
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
5
-
6
The impact of periodic operation on barley hydration
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
7
Ultrasound assisted hydration improves the quality of the malt barley
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
8
Estudo das isotermas de equilíbrio do farelo de soja
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
9
Thermodynamic properties of barley hydration process and its thermostability
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
10
Modeling of maceration step of the oat (Avena sativa) malting process
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20