-
1
Statistical avalanche-runout estimation for short slopes in Canada
Veröffentlicht in Annals of glaciology
VolltextArtikel -
2
Low-cost high-performance scientific visualization
Veröffentlicht in Computing in science & engineering
VolltextArtikel -
3
Storage Stability of Lutein During Ripening of Cheddar Cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Ethanol fermentation in a continuous tower fermentor
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
7
-
8
Gyrokinetic turbulence simulations with fully kinetic electrons
Veröffentlicht in IEEE transactions on plasma science
VolltextArtikel -
9
Flavoring, RFT, and In 2s physics at the SPS collider
Veröffentlicht in Physics letters. B
VolltextArtikel -
10
-
11
Five-particle one-loop closed string amplitudes and supersymmetry relations
Veröffentlicht in Physics letters. B
VolltextArtikel -
12
3D lollies: zero adhesion technology is being used to create three dimensional ice cream moulds
Veröffentlicht in Dairy industries international
VolltextMagazinearticle -
13
Flavoring, RFT, and In2s physics at the SPS collider
Veröffentlicht in Physics letters. B
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
HYPOGLYCAEMIA AND BLOOD TRANSFUSIONS IN THE NEWBORN
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
17
Flavor and baryon quantum number renormalizations in the P + f model
Veröffentlicht in Nuclear physics. B
VolltextArtikel -
18
-
19
Upsilon. (10580) r arrow J /. psi. + X in a color hybrid model
Veröffentlicht in Physical review. D, Particles and fields
VolltextArtikel -
20
Rising total cross sections and the flavoring of the pomeron
Veröffentlicht in Nuclear physics. B
VolltextArtikel