-
1
-
2
-
3
The rise and fall of the New Nordic Cuisine
Veröffentlicht in Journal of aesthetics & culture
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
More than "Add Women and Stir" - A Conversation with Karen Klitgaard Povlsen
Veröffentlicht in Kvinder, Køn & Forskning
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
what's cooking, man? masculinity in European cooking shows after "The Naked Chef"
Veröffentlicht in Feminist review
VolltextArtikel -
11
Karnevalske kødorgier: En analyse af kød og kitsch på Guldkroen
Veröffentlicht in Jordens Folk
VolltextArtikel -
12
Food at the Edge of the World: Gastronomy marketing in Tórshavn (Faroe Islands)
Veröffentlicht in Shima (Sydney, N.S.W.)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Karnevaleske kødorgier: Analyse af kød og kitsch på Guldkroen
Veröffentlicht in Jordens Folk
VolltextArtikel