-
1
Cooked color of precooked ground beef patties manufactured with mature bull trimmings
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
Application of tension to prerigor goat carcasses to improve cooked meat tenderness
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
-
4
Compositional and instrumental firmness variations within fresh pork bellies
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Comparison of meat quality and health implications of branded and commodity beef
Veröffentlicht in Applied Animal Science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Nd:YAG laser capsulotomy under general anesthesia in the sitting position
Veröffentlicht in Journal of AAPOS
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Assessing Cataract Surgical Competency
Veröffentlicht in Ophthalmology (Rochester, Minn.)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
A Candida auris Outbreak and Its Control in an Intensive Care Setting
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
18
Metamorphism and the evolution of plate tectonics
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
19
-
20