-
1
-
2
Cocoa Flavanols Improve Vascular Responses to Acute Mental Stress in Young Healthy Adults
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Pink colour formation in hydrolysed casein
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
6
-
7
Determination of Sulfur Amino Acids in Milk and Plant Proteins
Veröffentlicht in Food analytical methods
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Glutamine and Asparagine in Nutritional Products
Veröffentlicht in Food analytical methods
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Verification of 5-Methyltetrahydrofolic Acid in Nutritional Products
Veröffentlicht in Food analytical methods
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Effect of carbohydrate DE on blocked lysine and furosine in a liquid nutritional product
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
20
Variation of indoxyl and cresol sulphates in milk protein commodities
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel