-
1
Glutamate. Its applications in food and contribution to health
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
2
-
3
Determination of mycotoxins in cereals by liquid chromatography tandem mass spectrometry
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in grilled meat
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
5
Natural incidence of aflatoxins, ochratoxin A and zearalenone in chicken meat and eggs
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
6
Application of supercritical CO2 in lipid extraction - A review
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
Assessment of aflatoxins, ochratoxin A and zearalenone in breakfast cereals
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Qualitative and Quantitative Analysis of Mycotoxins
Veröffentlicht in Comprehensive reviews in food science and food safety
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Acrylamide formation in vegetable oils and animal fats during heat treatment
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20