-
1
-
2
Influence of Cooking Methods on Antioxidant Activity of Vegetables
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
Solid state fermentation (SSF): diversity of applications to valorize waste and biomass
Veröffentlicht in 3 Biotech
VolltextArtikel -
5
-
6
THE OUTSKIRTS OF GLOBULAR CLUSTERS AS MODIFIED GRAVITY PROBES
Veröffentlicht in The Astrophysical journal
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Factors Associated with Fatality during the Intensive Phase of Anti-Tuberculosis Treatment
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
15
-
16
Manifestations of SARS-COV-2 in patients with chronic liver disease
Veröffentlicht in Annals of hepatology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Biological traits and growth patterns of pejerrey Odontesthes argentinensis
Veröffentlicht in Journal of fish biology
VolltextArtikel -
20