-
1
-
2
-
3
-
4
The perceived saltiness of soup affected by tasting protocols
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
5
comparison of category and line scales under various experimental protocols
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Consumers report preferences when they should not: a cross-cultural study
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
10
Synthetic Phytoceramides Induce Apoptosis with Higher Potency than Ceramides
Veröffentlicht in Molecular pharmacology
VolltextArtikel -
11
-
12
Studies of starch esterification : Reactions with alkenyl-succinates in aqueous slurry systems
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Synthetic Phytoceramides Induce Apoptosis with Higher Potency than Ceramides
Veröffentlicht in Molecular pharmacology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20