-
1
-
2
THE GLYCAEMIC RESPONSE TO CARBOHYDRATE FOODS
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
3
DIETARY FIBRE, DIABETES, AND HYPERLIPIDÆMIA
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
4
DIETARY FIBRE, DIABETES, AND HYPERLIPIDÆMIA: Progress and Prospects
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
5
-
6
APPLICATION OF GLYCAEMIC INDEX TO MIXED MEALS
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
7
-
8
EFFECT OF PECTIN, GUAR GUM, AND WHEAT FIBRE ON SERUM-CHOLESTEROL
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
9
BREATH HYDROGEN AS A DIAGNOSTIC METHOD FOR HYPOLACTASIA
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
LOW DOSE ACARBOSE WITHOUT SYMPTOMS OF MALABSORPTION IN THE DUMPING SYNDROME
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
13
-
14
KETONE BODIES AND THE INHIBITION OF FREE-FATTY-ACID RELEASE
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
15
COMBINED USE OF GUAR AND ACARBOSE IN REDUCTION OF POSTPRANDIAL GLYCÆMIA
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20