-
1
-
2
-
3
-
4
Antioxidant properties of polysaccharides from Ganoderma tsugae
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
Antioxidant properties of hot water extracts from Agrocybe cylindracea
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
Antioxidant properties of various extracts from Hypsizigus marmoreus
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
Antioxidant properties of hot water extracts from Ganoderma tsugae Murrill
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
8
Antioxidant properties of water extracts from Monascus fermented soybeans
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
Antioxidant properties of three extracts from Pleurotus citrinopileatus
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
10
-
11
Non-volatile taste components of Agaricus blazei, Agrocybe cylindracea and Boletus edulis
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Physico-chemical characterization of fungal chitosan from shiitake stipes
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
15
Selected physical properties of chitin prepared from shiitake stipes
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
16
-
17
Targeted hepatocellular carcinoma proapoptotic BikDD gene therapy
Veröffentlicht in Oncogene
VolltextArtikel -
18
Non-volatile taste components of various broth cubes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20