-
1
Critical Review of Dehydrofreezing of Fruits and Vegetables
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
2
-
3
Review of Novel and Innovative Food Freezing Technologies
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
4
-
5
Effects of Weak Oscillating Magnetic Fields on the Freezing of Pork Loin
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Cutting forces in foods: experimental measurements
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Thawing of cook-freeze catering packs
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Consumer handling of chilled foods: Temperature performance
Veröffentlicht in International journal of refrigeration
VolltextArtikel -
15
-
16
The temperature performance of domestic refrigerators
Veröffentlicht in International journal of refrigeration
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
The Tangled Flora of Goat Island: Rhizome, Repetition, Reality
Veröffentlicht in Theatre journal (Washington, D.C.)
VolltextArtikel