-
1
Pandemic-induced changes in household-level food diversity and diet quality in the U.S
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
Estimating Food Waste as Household Production Inefficiency
Veröffentlicht in American journal of agricultural economics
VolltextArtikel -
3
-
4
The effect of sell-by dates on purchase volume and food waste
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
5
The distributional impact of SNAP on dietary quality
Veröffentlicht in Agricultural economics
VolltextArtikel -
6
Is India Ready for Alt-Meat? Preferences and Willingness to Pay for Meat Alternatives
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Price competition and private labels in the U.S. packaged salad market
Veröffentlicht in Applied economics letters
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Price promotion of organic foods and consumer demand
Veröffentlicht in Renewable agriculture and food systems
VolltextArtikel -
14
Time spent on childcare and the household Healthy Eating Index
Veröffentlicht in Review of economics of the household
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
BMI/Obesity and consumers' price sensitivity: Implications for food tax policies
Veröffentlicht in PNAS nexus
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20