-
1
-
2
-
3
-
4
Anthocyanins as food colorants--a review
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Chilling injury. A review of possible mechanisms
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
CHILLING INJURY. A REVIEW OF QUALITY ASPECTS
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
11
-
12
Effects of chilling on tomato fruit texture
Veröffentlicht in Physiologia plantarum
VolltextArtikel -
13
Tomato pericarp tissue resonance and its use in texture evaluation
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
14
Tomato polygalacturonase extractability
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
Chilling injury. A review of quality aspects
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Emulsification Properties of Vegetable Proteins
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextArtikel