-
1
The effect of Ca and pH on the structural stability of gelsolln
Veröffentlicht in Seibutsu Butsuri
VolltextArtikel -
2
-
3
An osmotic effect operative in frontal gel chromatography
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
4
INTERACTION OF DEXTRAN SULFATE WITH LOW-DENSITY LIPOPROTEINS OF PLASMA
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
The origin and consequences of concentration dependence in gel chromatography
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
8
The Hydrophobic Characteristics of Sugars
Veröffentlicht in Trends in Glycoscience and Glycotechnology
VolltextArtikel -
9
The Johnston-Ogston Effect in Sedimenting Proteoglycan Mixtures
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Preparation of Proteinpolysaccharide Complexes of Bovine Nasal Cartilage
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
15
-
16
Effect of sugars on the solubility of hydrophobic solutes in water
Veröffentlicht in Journal of solution chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Gel Electrophoresis of Amylose in the Presence of Sodium Dodecyl Sulfate
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
20