-
1
The characterization of antioxidants
Veröffentlicht in Food and Chemical Toxicology
VolltextArtikel -
2
Function and Importance of Glutamate for Savory Foods
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Contribution of coffee aroma constituents to the mutagenicity of coffee
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
6
Paramagnetic moment measurements by nmr. A micro technique
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
7
-
8
The relevance of secondary radicals in the mode of action of anthralin
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Thermal behavior of cereals studied by heat flow calorimetry
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
Reactions of proteins with oxidizing lipids
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
15
Analytical methods for quality control of dried potato flakes
Veröffentlicht in American Potato Journal
VolltextArtikel -
16
Synthesis of 6-hydroxypenicillanates and 7-hydroxycephalosporanates
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Antioxidant properties of coenzyme Q10 in food systems
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20