-
1
The characterization of antioxidants
Veröffentlicht in Food and Chemical Toxicology
VolltextArtikel -
2
Function and Importance of Glutamate for Savory Foods
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Contribution of coffee aroma constituents to the mutagenicity of coffee
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
6
Paramagnetic moment measurements by nmr. A micro technique
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
7
-
8
Thermal behavior of cereals studied by heat flow calorimetry
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
The relevance of secondary radicals in the mode of action of anthralin
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Analytical methods for quality control of dried potato flakes
Veröffentlicht in American Potato Journal
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Vanillin: more than a flavouring agent-a potent anioxidant
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
17
Reactions of proteins with oxidizing lipids
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
-
19
Synthesis of 6-hydroxypenicillanates and 7-hydroxycephalosporanates
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
20