-
1
-
2
Characteristics of mountain vs. lowland dairy products
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
3
Adherence and health care costs
Veröffentlicht in Risk management and healthcare policy
VolltextArtikel -
4
-
5
Application of heat moisture treatment in wheat pasta production
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
6
-
7
Soy Isoflavones and Breast Cancer Cell Lines: Molecular Mechanisms and Future Perspectives
Veröffentlicht in Molecules
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
β2 Adrenergic-Neurotrophin Feedforward Loop Promotes Pancreatic Cancer
Veröffentlicht in Cancer cell
VolltextArtikel -
13
Experimental microdissection enables functional harmonisation of pancreatic cancer subtypes
Veröffentlicht in Gut
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Use of Grape Peels By-Product for Wheat Pasta Manufacturing
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
17
-
18
Antispasmodic Effect of Essential Oils and Their Constituents: A Review
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
19
Identifying the components of the solid–electrolyte interphase in Li-ion batteries
Veröffentlicht in Nature chemistry
VolltextArtikel -
20