-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Comparing the crystallization of sucrose and lactose in spray dryers
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
6
-
7
CO₂ capture using whey protein isolate
Veröffentlicht in Chemical engineering journal (Lausanne, Switzerland : 1996)
VolltextArtikel -
8
-
9
CO sub(2 capture using whey protein isolate)
Veröffentlicht in Chemical engineering journal (Lausanne, Switzerland : 1996)
VolltextArtikel -
10
CO 2 capture using whey protein isolate
Veröffentlicht in Chemical engineering journal (Lausanne, Switzerland : 1996)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Melittin, a major peptide component of bee venom, and its conjugates in cancer therapy
Veröffentlicht in Cancer letters
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Local meshless method for PDEs arising from models of wound healing
Veröffentlicht in Applied Mathematical Modelling
VolltextArtikel -
18
Vision-Based Recognition of Human Motion Intent during Staircase Approaching
Veröffentlicht in Sensors (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
19
-
20