-
1
A Comparative Study on Laser Cutting Performance with Varying Speeds at 10 M Underwater
Veröffentlicht in Metals (Basel )
VolltextArtikel -
2
A Sliding Mode Observer Design for Fuel Cell Electric Vehicles
Veröffentlicht in JOURNAL OF POWER ELECTRONICS
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Bran Characteristics and Bread‐Baking Quality of Whole Grain Wheat Flour
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
Mineral Compositions of Korean Wheat Cultivars
Veröffentlicht in Preventive nutrition and food science
VolltextArtikel -
10
Hydration and Pasting Properties of Oat (Avena sativa) Flour
Veröffentlicht in Preventive nutrition and food science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
저항전분 함유 쌀 품종의 로스팅(Roasting)에 따른 전분 함량 및 in vitro 가수분해지수
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
14
발아에 따른 현미의 아밀로펙틴 중합도와 식감관련 특성에 관한 연구
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
종실과 밀가루 특성이 국수 면대 색깔에 미치는 영향과 철 함량 간이 검정
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Mineral Compositions of Korean Wheat Cultivars
Veröffentlicht in Preventive nutrition and food science
VolltextArtikel