-
1
Quality Improvement of Recycled Paper with Extracted Xylan from Corncobs
Veröffentlicht in Key engineering materials
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Nutrient Content and Sensory Characteristics of Tuna Fish Dimsum (Yellowfin)
Veröffentlicht in E3S web of conferences
VolltextArtikel -
5
Modification blanching process of potato flour using hydrogen rich water
Veröffentlicht in Reaktor (Semarang, Indonesia)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Improving Stability of Anthocyanin Extracted from Ipomoea batatas by Co-pigmentation
Veröffentlicht in Eksergi
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Studi Konversi Pati Ubi Kayu (Cassava Starch) menjadi Glukosa secara Enzimatik
Veröffentlicht in Chemica (Online)
VolltextArtikel -
15
Modification of Purple Sweet Potato Flour using Hydrogen Rich Water
Veröffentlicht in Chemica (Online)
VolltextArtikel -
16
Modified Pumpkin Flour Using Hydrogen Rich Water with a Microwave Dryer
Veröffentlicht in Chemica (Online)
VolltextArtikel -
17
Characterization of Egg Shell Waste As Adsorbent for Cooking Oil Waste Purification
Veröffentlicht in Chemica (Online)
VolltextArtikel -
18