-
1
Breeding of lipoxygenase‐1‐less malting barley variety ‘Satuiku 2 go’
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Co-doping effects on crystal structure and electric conduction in ((YLa)Gd)ZrO
Veröffentlicht in Solid state ionics
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Beer proteomics analysis for beer quality control and malting barley breeding
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
10
-
11
Development of selection methods in malting barley breeding based on proteome analysis
Veröffentlicht in Breeding Research
VolltextArtikel -
12
Proteome analysis of the wort boiling process
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Construction of a novel beer proteome map and its use in beer quality control
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Identification of novel haze-active beer proteins by proteome analysis
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel