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The Acylation of Corn Starch, Amylose and Amylopectin
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
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Seed Lipids
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
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Natural glucosinolates (thioglucosides) in foods and feeds
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Sinapine and related esters in seed meal of Crambe abyssinica
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Acetates, Propionates and Butyrates of Simple Saccharides
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
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Olefin-tetracyanoethylene oxide adducts and some of their derivatives
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
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Mycotoxins as a possible cause of fescue toxicity
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Polysaccharide Aryl Carbamates2
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
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Triesters of Corn Starch, Amylose, and Amylopectin
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
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