-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Chemical Properties of Oils in Gamma-Radiated Fish Meat and Products-Part I
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
A METHOD FOR REMOVING OILS FROM OILY “KATSUOBUSHI” AND OTHER DRIED STRIPS
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
11
NUTRITIVE VALUE OR TOXICITY OF HIGHLY UNSATURATED FATTY ACIDS. I
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
12
-
13
Studies on the Nutritive Values of Lipids-VIII
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Studies on the nutritive values of lipids (part VII)
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20