-
1
-
2
-
3
-
4
Comparative genome analysis of Campylobacter jejuni using whole genome DNA microarrays
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel -
5
Solution conformational analysis of the alpha-zein proteins of maize
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
The Synthesis of Structurally Diverse Macrocycles By Successive Ring Expansion
Veröffentlicht in Angewandte Chemie
VolltextArtikel -
8
Small-angle X-ray-scattering studies of the C hordeins of barley (Hordeum vulgare)
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
9
The gelation and crystallisation of amylopectin
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
The effects of added sugars on the retrogradation of wheat starch gels
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
13
A study of amylose gelation using a synchrotron X-ray source
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
14
-
15
Physical chemical characterisation of resistant starch from wheat
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
A study of amylose gelation using a synchroton X-ray source
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel