-
1
Solution conformational analysis of the alpha-zein proteins of maize
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Small-angle X-ray-scattering studies of the C hordeins of barley (Hordeum vulgare)
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
The effects of added sugars on the retrogradation of wheat starch gels
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
7
A study of amylose gelation using a synchrotron X-ray source
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
8
The gelation and crystallisation of amylopectin
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
A study of amylose gelation using a synchroton X-ray source
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Comparative genome analysis of Campylobacter jejuni using whole genome DNA microarrays
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel -
17
The Synthesis of Structurally Diverse Macrocycles By Successive Ring Expansion
Veröffentlicht in Angewandte Chemie
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Physical chemical characterisation of resistant starch from wheat
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel