-
1
The Isolation of the Lactobacillus casei Factor from Liver
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
2
A NEW INOSAMINE FROM AN ANTIBIOTIC
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
3
The Structure of the Antibiotic Puromycin1,2
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
4
The Isolation of the Fermentation Lactobacillus casei Factor
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
5
ACHROMYCIN.1 THE STRUCTURE OF THE ANTIBIOTIC PUROMYCIN.2 I
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
6
THE STRUCTURE OF ANTIBIOTIC T-1384
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
7
-
8
Degradation of the Fermentation L. casei Factor. II
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Synthesis of Pteroylglutamic Acid. IV
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
12
-
13
Synthesis of Pteroylglutamic Acid. III
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20