-
1
Milk protein coagulation under gastric conditions: A review
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
2
Calcium Absorption from Food Products: Food Matrix Effects
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
3
Influence of Ethanol on the Acid-Induced Flocculation of Casein Micelles
Veröffentlicht in Dairy (Basel)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Impact of Dairy Products and Plant-Based Alternatives on Dental Health: Food Matrix Effects
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Protein Quality in Perspective: A Review of Protein Quality Metrics and Their Applications
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
10
Glycemic Responses of Milk and Plant-Based Drinks: Food Matrix Effects
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
Dairy Matrix Effects: Physicochemical Properties Underlying a Multifaceted Paradigm
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Rehydration characteristics of milk protein concentrate powders
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20