-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Health-promoting Properties of a High Beta-glucan Barley Fraction
Veröffentlicht in Nutrition today (Annapolis)
VolltextArtikel -
9
Effect of barley beta-glucan in durum wheat pasta on human glycemic response
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Ask the Expert: Pain Management in the Hospitalized Infant
Veröffentlicht in Journal for specialists in pediatric nursing
VolltextArtikel -
14
-
15
Cholesterol oxides in commercial dry egg products: quantitation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
Cholesterol Oxides in Commercial Dry Egg Products: Isolation and Identification
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
Bioavailability of Vitamin B-6 from Rat Diets Containing Wheat Bran or Cellulose
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
Functional properties of egg white concentrated by ultrafiltration
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
19
Dysimmune neurologic disorders
Veröffentlicht in AACN clinical issues in critical care nursing
VolltextArtikel -
20