-
1
Polyhydroxydihydrochalcones as antioxidants for lard
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
The fatty acid composition of Hibiscus sabdariffa seed oil
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
4
Preparation of low-gossypol cottonseed flour
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
5
-
6
Naturally-occurring antioxidants in leaf lipids
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
7
The lipids of the alga Spirulina
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
interaction between gossypol and cottonseed protein
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
11
The nutritional quality of Lupinseed
Veröffentlicht in Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20