-
1
Correlation analysis of protein quality characteristics with gluten-free bread properties
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Enhancing document modeling by means of open topic models
Veröffentlicht in Library hi tech
VolltextArtikel -
7
The future of eBooks Will print disappear An enduser perspective
Veröffentlicht in Library hi tech
VolltextArtikel -
8
The Knowledge Portal, or the vision of easy access to information
Veröffentlicht in Library hi tech
VolltextArtikel -
9
Tagging and automation: challenges and opportunities for academic libraries
Veröffentlicht in Library hi tech
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Upgrading academic scholarship: challenges and chances of the digital age
Veröffentlicht in Library hi tech
VolltextArtikel -
14
An integrated digital research environment: DFG perspectives
Veröffentlicht in Library hi tech
VolltextArtikel -
15
-
16
The diffuse library revisited aligning the library as strategic asset
Veröffentlicht in Library Hi Tech
VolltextReport -
17
The surprise-attention link: a review
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20