-
1
-
2
-
3
-
4
Effect of Cooking Temperatures on Broiler Acceptability1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
5
Eating quality and certain physical measurements of pheasant and turkey
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
6
BRAISED TURKEY ROAST QUALITY AS RELATED TO ROASTING PAN COMPOSITION
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Turkey halves braised or pressure cooked from the frozen or defrosted state
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
10
A Comparison of Cooking Methods for Boneless Turkey Rolls and Bars
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
11
Edible Yield of Roasted Breasts and Thighs of Bronze and White Turkeys
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
12
-
13
EFFECT OF VARIATIONS ON RICE FLOUR CAKE
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
14
EFFECT OF COOKING TEMPERATURES ON BROILER ACCEPTABILITY
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
15
COVID-19 and Racial/Ethnic Disparities
Veröffentlicht in JAMA : the journal of the American Medical Association
VolltextArtikel -
16
-
17
Commensal bacteria regulate Toll-like receptor 3-dependent inflammation after skin injury
Veröffentlicht in Nature medicine
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Affirming NIH’s commitment to addressing structural racism in the biomedical research enterprise
Veröffentlicht in Cell
VolltextArtikel