-
1
Separation and antioxidant activities of new acetylated EGCG compounds
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
2
A Non-Destructive Method for Identification of Tea Plant Cultivars Based on Deep Learning
Veröffentlicht in Forests
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Effect of Isolated Scenting Process on the Aroma Quality of Osmanthus Longjing Tea
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
-
8
Rapid determination of theaflavins by HPLC with a new monolithic column
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Processing technology of tea bakery foods - a Review
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Stability of glycosylated complexes loaded with Epigallocatechin 3-gallate (EGCG)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20