-
1
Water Holding Capacity of Hemicelluloses from Fruits, Vegetables and Wheat Bran
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
Pectin digestion in humans
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
3
Digestion of certain fractions of dietary fiber in humans
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
4
-
5
Organic acids and calcium oxalate in tropical root crops
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
Elemental analysis of fruit and vegetables from Tonga
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
The hemicellulose component of dietary fiber
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
8
-
9
The medical dissolution of phytobezoars using cellulase
Veröffentlicht in British journal of surgery
VolltextArtikel -
10
Composition of fruit, vegetable and cereal dietary fibre
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
11
Dietary fiber and other constituents of some Tongan foods
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
A research note. Dietary fiber and other constituents of some Tongan foods
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Digestion of certain fractions of dietary fiber in humans12
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
16
-
17
Microglia regulate central nervous system myelin growth and integrity
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
18
Stable isotopes in leaf water of terrestrial plants
Veröffentlicht in Plant, cell and environment
VolltextArtikel -
19
-
20