-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
On why decreasing protein synthesis can increase lifespan
Veröffentlicht in Mechanisms of ageing and development
VolltextArtikel -
7
Glycation, ageing and carnosine: Are carnivorous diets beneficial?
Veröffentlicht in Mechanisms of ageing and development
VolltextArtikel -
8
-
9
L-carnosine affects the growth of Saccharomyces cerevisiae in a metabolism-dependent manner
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Accumulation of altered proteins and ageing: Causes and effects
Veröffentlicht in Experimental gerontology
VolltextArtikel -
17
Inhibition of tumour cell growth by carnosine: some possible mechanisms
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
18
-
19
On the enigma of carnosine’s anti-ageing actions
Veröffentlicht in Experimental gerontology
VolltextArtikel -
20
Carnosine, a protective, anti-ageing peptide?
Veröffentlicht in The international journal of biochemistry & cell biology
VolltextArtikel