-
1
Gardner Transition in Physical Dimensions
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
2
Nomenclature of the Proteins of Cows’ Milk—Sixth Revision
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
-
4
The Faces Pain Scale – Revised: toward a common metric in pediatric pain measurement
Veröffentlicht in Pain (Amsterdam)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Use of Hydrolyzed Whey Peptide to Inhibit Culture Agglutination
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
Predicting optimal cutting time of coagulating milk using diffuse reflectance
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
13
-
14
Use of bacteriophage-derived peptides to delay phage infections
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
15
-
16
Pathology of melioidosis in captive marine mammals
Veröffentlicht in Australian veterinary journal
VolltextArtikel -
17
Clinical variants paired with phenotype: A rich resource for brain gene curation
Veröffentlicht in Genetics in medicine
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Use of an enzyme-treated, whey-based medium to reduce culture agglutination
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel