-
1
-
2
-
3
-
4
Testing Methods and Marketing Aspects of Protein vs. Solids-Not-Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
Observations on the Accuracy of the Graduations of Babcock Skimmilk Test Bottles
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
-
8
The Mechanism of Activation of Lipolysis by Foaming
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
The Calculation of Total Solids by Means of the Sharp and Hart Equation
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
A Note Regarding the Speeds of Babcock Centrifuges
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
A Potentiometric Method for the Determination of Chloride in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
18
Temperature Errors in Weighing and their Control in the Mojonnier Fat Test
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
Amyl Alcohol as a Source of Error in the Gerber Test
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
20