-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
The effect of proline insertions on the thermostability of a barley α-glucosidase
Veröffentlicht in Protein engineering
VolltextArtikel -
8
Extraction of alpha-glucosidase from germinated barley kernels
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Degradation of native starch granules by barley alpha-glucosidases
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Purification and characterization of pea epicotyl beta-amylase
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
18
Purification and Properties of Barley Stem Fructan Exohydrolase
Veröffentlicht in Journal of plant physiology
VolltextArtikel -
19
-
20
Fructan chemical structure and sensitivity to an exohydrolase
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel