-
1
-
2
-
3
The effect of proline insertions on the thermostability of a barley α-glucosidase
Veröffentlicht in Protein engineering
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Degradation of native starch granules by barley alpha-glucosidases
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
7
-
8
Purification and characterization of pea epicotyl beta-amylase
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
9
-
10
Fructan chemical structure and sensitivity to an exohydrolase
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
11
-
12
Variation in α-amylase and α-amylase inhibitor activities in barley malts
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Purification and Properties of Barley Stem Fructan Exohydrolase
Veröffentlicht in Journal of plant physiology
VolltextArtikel -
20