-
1
-
2
Efeito de diferentes sanificantes sobre a qualidade de morango cv. Oso Grande
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
3
Characterization of ‘Sabará’ Jabuticabas at different maturation stages
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Agronomy
VolltextArtikel -
4
Preservative solutions on quality and biochemical aspects of calla lily flowers
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
5
-
6
Light spectrum on the quality of fruits of physalis species in subtropical area
Veröffentlicht in Bragantia
VolltextArtikel -
7
ANTIOXIDANT ACTIVITY DURING STORAGE OF APPLES SUBJECTED TO IRRADIATION
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
8
-
9
Starch and total soluble sugar content in torch ginger postharvest
Veröffentlicht in Ornamental Horticulture (Campinas)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Armazenamento de morango sob atmosfera modificada e refrigeração
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
20