-
1
Prediction of Frozen Food Properties during Freezing Using Product Composition
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Simulation of temperature dependent quality deterioration in frozen foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Refrigeration requirements for ice cream freezing
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
Viability of Airborne Salmonella newbrunswick Under Various Conditions
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
Factors influencing air-borne contamination of foods: A rev iew
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
Simulation of the evaporative cooling process for tortillas
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
13
Factors influencing air-borne contamination of foods, a review
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
-
15
Refrigeration Requirements for Ice Cream Freezing1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20