-
1
-
2
Fractures, calcium, and the modern diet
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
3
From chick nutrition to nutrition policy
Veröffentlicht in Annual review of nutrition
VolltextArtikel -
4
Diet, Alcohol and Coronary Heart Disease in Men
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
Diet and serum lipid concentrations: where are we?
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
7
Truly quantitative dietary studies have stringent requirements
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
8
Individual Variation in Serum Cholesterol Levels
Veröffentlicht in Proceedings of the National Academy of Sciences - PNAS
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Serum cholesterol. Doing the right thing
Veröffentlicht in Circulation (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
13
-
14
A look back lessons learned and not learned
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
15
A Perspective on Reducing Salt Intake
Veröffentlicht in Hypertension (Dallas, Tex. 1979)
VolltextArtikel -
16
Palmolein, olive oil, and serum lipids
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
17
Comments on the Paper by Garwin et al. (1992)
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
Dietary Fat: At the Heart of the Matter
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
VolltextArtikel -
19
Trends in food consumption: Implications for infant feeding
Veröffentlicht in The Journal of pediatrics
VolltextArtikel -
20