-
1
-
2
Accumulation of Selected Metal Elements in Fruiting Bodies of Oyster Mushroom
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
The use of biofortification for production of selenium enriched garden pea
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
11
Fruit red colorants impact on the antiradical activity determined by DPPH method
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Basil seeds as a source of antioxidants affected by fortification with selenium
Veröffentlicht in Folia Horticulturae
VolltextArtikel -
15
-
16
Selenium content increasing in the seeds of garden pea after foliar biofortification
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Evaluation of an HPIC Method for Determination of Nitrates in Vegetables
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
20