-
1
-
2
Viscosity of soft spherical micro-hydrogel suspensions
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Viscoelasticity of non-colloidal hydrogel particle suspensions at the liquid-solid transition
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
7
-
8
Particle-wall tribology of slippery hydrogel particle suspensions
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
9
9th Australian-Korean Rheology Conference
Veröffentlicht in Applied rheology (Lappersdorf, Germany)
VolltextArtikel -
10
Sensory properties of Australian bunya nuts
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Frictional behaviour of molten chocolate as a function of fat content
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Application of rheometer attachments for soft tribology: A cautionary tale
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
20