-
1
Dietary fatty acids and arthritis
Veröffentlicht in Prostaglandins, leukotrienes and essential fatty acids
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Influence of malaxation conditions on characteristic qualities of olive oil
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Daphnia magna can tolerate short‐term starvation without major changes in lipid metabolism
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Analogues of Thiolactomycin as Potential Antimalarial Agents
Veröffentlicht in Journal of medicinal chemistry
VolltextArtikel -
16
Lipoxygenase pathway in olive callus cultures (Olea europaea)
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
17
-
18
Campylobacter fetus subspecies venerealis transport medium for enrichment and PCR
Veröffentlicht in Veterinary record
VolltextArtikel -
19
-
20
Biochemistry of lipid metabolism in olive and other oil fruits
Veröffentlicht in Progress in lipid research
VolltextArtikel