-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Genetic diversity of Kenyan native oyster mushroom (Pleurotus)
Veröffentlicht in Mycologia
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Mycotoxin communications: Managing messages for different audiences
Veröffentlicht in Frontiers in sustainable food systems
VolltextArtikel -
12
Multi-spectral kernel sorting to reduce aflatoxins and fumonisins in Kenyan maize
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
13
Inactivation of Aspergillus flavus spores by curcumin-mediated photosensitization
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
14
-
15
Genetic Diversity of Provitamin A Cassava in Uganda
Veröffentlicht in Journal of plant studies
VolltextArtikel -
16
-
17
Observability of food safety losses in maize: Evidence from Kenya
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20