-
1
-
2
-
3
Diet components can suppress inflammation and reduce cancer risk
Veröffentlicht in Nutrition research and practice
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Walnuts Have Potential for Cancer Prevention and Treatment in Mice
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
9
mRNA expression data in breast cancers before and after consumption of walnut by women
Veröffentlicht in Data in brief
VolltextArtikel -
10
-
11
MG624, an α7-nAChR antagonist, inhibits angiogenesis via the Egr-1/FGF2 pathway
Veröffentlicht in Angiogenesis (London)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
High Omega-3 Fatty Acid Diet has Different Effects on Early and Late Stage Myeloid Progenitors
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
15
-
16
Omega-3 Fatty Acids to Augment Cancer Therapy
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
The Effects of Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acid Consumption on Mammary Carcinogenesis
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel